Maatregelen Corona

Maatregelen Corona

Maatregelen tegen verspreiding coronavirus bij De Schutboom

Gisteren maakte de Nederlandse regering extra maatregelen bekend om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken. Wij kunnen ons voorstellen dat dit bij onze klanten tot vragen en bezorgdheid leidt. Bij De Schutboom heeft de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers de hoogste prioriteit. Wij volgen de situatie op de voet en ondernemen acties waar nodig. We informeren je graag over wat we voor en achter de schermen doen om ervoor te zorgen dat onze klanten op een verantwoorde manier hun inkopen kunnen blijven doen.

Maatregelen in de winkel

Hygiëne is in deze situatie erg belangrijk, voor jouw gezondheid en voor de gezondheid van onze collega’s. Daarom doen we een dringend beroep om je inkopen met pin of mobiele telefoon af te rekenen. Zo beperken we hand-op-hand contact, in lijn met het advies van het RIVM. Als je niet kunt of wilt pinnen, vragen we je om het geld op de toonbank te leggen en het eventuele wisselgeld zelf op te pakken.
Uiteraard hebben we in onze winkels strenge richtlijnen ten aanzien van hygiëne. Onze medewerkers zijn zich hier zeer bewust van en nemen extra maatregelen. Bovendien werken we met extra reinigingsmiddelen om voorwerpen zoals pinapparaten en handscanners schoon te houden. Ook zorgen we ervoor dat de afstand tussen jou als klant en de verkoopmedewerker tenminste 150 cm is.

Leveringen en bestellen

Rondom het plaatsen en leveren van bestellingen nemen we de onderstaande maatregelen:Rondom het plaatsen en leveren van bestellingen nemen we de onderstaande maatregelen:

1. Al onze chauffeurs hebben in hun auto desinfecterende gel om na elke bezorging hun handen te desinfecteren.

2. We verzoeken jou als klant om je bestellingen zoveel mogelijk telefonisch te plaatsen. Zodat wij de bestelling kunnen klaarzetten en direct bij aankomst kunnen laden.  

Richtlijnen RIVM

Iedereen in Nederland: blijf thuis bij klachten van neusverkoudheid of hoesten, keelpijn of koorts. Mijd sociaal contact. Kom niet naar onze winkel als je klachten hebt, maar neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Tot slot

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat al onze klanten hun dagelijkse inkopen kunnen blijven doen. Onze winkel blijft geopend volgens de reguliere openingstijden. We werken hard om al onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het kan anders gaan dan je van ons gewend bent. We vragen je begrip hiervoor. Wij blijven de richtlijnen van het RIVM volgen, wat inhoudt dat het bovenstaande ieder moment kan wijzigen. Heb je vragen, neem dan contact met ons op.

Bouwmaterialen
Hout en plaatmateriaal
Machinale hout bewerking
Tegels en natuursteen
Winkel

Bezorgservice

Maandag – Woensdag – Vrijdag
Erp – Veghel – Zijtaart – Schijndel Uden – Nistelrode – Oss – Boekel

Dinsdag – Donderdag
Venhorst – Elsendorp – Rips – Venray – Gemert – Beek en Donk – Deume – Eindhoven – Boekel

Openingstijden

Maandag 07.00 – 17.30
Dinsdag 07.00 – 17.30
Woensdag 07.00 – 17.30
Donderdag 07.00 – 17.30
Vrijdag 07.00 – 17.30
Zaterdag 07.30 – 12.30
Zondag gesloten